Dirk Sikma
telefoon: 06 3800 9786
e-mail: info@home-update.nl
adres: Tennesseedreef 10D, 3565 CJ Utrecht
kvk: 30236367

kasten

Kasten vormen een hoofdstuk apart. Omdat geen kast hetzelfde is. Zoveel mensen, zoveel wensen. Wilt u dat kast en inhoud prominent aanwezig, of wilt u dat de kast zoveel mogelijk in de achtergrond verdwijnt? Wilt u een open kast of een kast met lades en deuren? Of een combinatie? Dirk Sikma denkt graag met u mee en maakt een ontwerp waarin uw wensen maximaal tot uiting komen.

keukenkast, klik voor vergroting kantoorkast, klik voor vergroting kast in hal, klik voor vergroting

"De opdracht die wij Dirk Sikma gaven was om een stijlvolle kast te maken in het verlengde van een neutraal keukenblok. Het resultaat is verrassend, maar ook vanzelfsprekend. Vorm, kleur, materiaal en niet te vergeten functionaliteit: alles klopt. "

"Toen we in ons nieuwe huis kwamen wonen, wisten we meteen dat we in de woonkamer een werkplek wilden creëren die persoonlijke sfeer uitstraalt – maar waar vind je zoiets? Via via kwamen we bij Dirk Sikma terecht. Hij heeft er een kunststukje van gemaakt."

"Voorheen hadden we een open garderobe, maar die zag er vaak rommelig uit. Deze strakke, op maat gemaakte garderobekast met ingebouwde radiator, biedt rust en past goed bij ons interieur."

keukenkast